Antrenorul roman care a pregatit Eritreea s-a inscris la concursul pentru postul de selectioner al nationalei Camerunului.

Antrenorul roman Dorian Marin, care a pregatit pina de curind nationala statului Eritreea, se numara printre ce
Antrenorul roman care a pregatit Eritreea s-a inscris la concursul pentru postul de selectioner al nationalei Camerunului.

Antrenorul roman Dorian Marin, care a pregatit pina de curind nationala statului Eritreea, se numara printre cei aproximativ 80 de tehnicieni care concureaza pentru postul de selectioner al Camerunului, informeaza site-ul oficial al Federatiei Cameruneze de Fotbal (FECAFOOT). Printre candidati se numara, alaturi de Marin, noua germani, patru argentinieni, doi belgieni, trei bosniaci, opt brazilieni, cinci camerunezi, un chilian, doi danezi, sase spanioli, 11 francezi, un ungur, 13 italieni, un nigerian, un englez, un peruan, sase portughezi, un slovac, patru englezi si un uruguayan. Pe lista data publicitatii de federatia cameruneza se afla si antrenori cunoscuti in plan mondial, precum Otto Pfister, Philippe Troussier si Jean-Pierre Papin.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.