Antrenorul lui CFR Cluj nu o va "spiona" pe Anorthosis Famagusta, adversara din turul preliminar al Cupei UEFA, considerand ca are destule informatii despre gruparea cipriota.     Saptamana viitoare, CFR Cluj debuteaza in Cupa UEFA, urma
Antrenorul lui CFR Cluj nu o va "spiona" pe Anorthosis Famagusta, adversara din turul preliminar al Cupei UEFA, considerand ca are destule informatii despre gruparea cipriota.     Saptamana viitoare, CFR Cluj debuteaza in Cupa UEFA, urmand a intalni in turul preliminar echipa cipriota Anorthosis Famagusta, primul meci fiind programat pe teren propriu.     INFORMATII. Fost antrenor in Cipru, la Omonia Nicosia, Ioan Andone sustine ca are destule date despre viitorul adversar, nefiind nevoie sa plece in Cipru pentru a o "spiona" pe Anorthosis. "Am suficiente informatii despre ei. Nu mai sunt la fel de puternici ca anul trecut, le-au plecat multi jucatori de baza. Sunt optimist in privinta calificarii", a declarat tehnicianul clujenilor. Acesta nu se va putea baza pe nigerianul Ogbonna, care are ciupitura de menisc si va fi operat. Presedintele Iuliu Muresan se gandeste mai mult la meciul de duminica, de la Craiova: "Partida cu Universitatea este foarte importanta. Dupa acest joc, ne vom gandi si la partida cu Anorthosis, vom discuta si despre prime. Recompensele nu vor fi pentru un singur meci, ci pentru calificare". Altfel, pana la 15 august, data-limita impusa de UEFA, vor fi terminate in totalitate lucrarile de modernizare a arenei din Gruia, respectiv ultimele finisaje la tribuna oficiala si acoperirea noii peluze.     Colaps la Galati     Calificarea in Cupa UEFA dupa un parcurs excelent in "Intertoto", Otelul Galati are mari probleme inainte "dublei" cu Lokomotiv Sofia din turul preliminar. Este vorba despre situatia financiara a clubului, una aproape de colaps. "Avem datorii foarte mari, iar jucatorii nu si-au incasat primele de calificare si salariile. Nu stiu cum vom putea trece peste aceasta perioada grea", a declarat presedintele galatenilor, Marius Stan. Acesta spera ca oficialitatile orasului se vor implica, insa raspunsul i-a taiat orice speranta: "Otelul este un club pe actiuni, Primaria nu se poate implica".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.