Suparat pe sportivii ce altatdata faceau fala insulei pe care se afla baza americana de la Guantanamo, a€žEl Lider Maximo" se gandeste tot mai serios sa le interzica pugilistilor cubanezi sa participe la Campionatele Mondiale de la Chicago,
Suparat pe sportivii ce altatdata faceau fala insulei pe care se afla baza americana de la Guantanamo, a€žEl Lider Maximo" se gandeste tot mai serios sa le interzica pugilistilor cubanezi sa participe la Campionatele Mondiale de la Chicago, ce se vor desfasura in luna octombrie. Si asta pentru ca a€žingratii" sa nu mai apara la stirile canalelor de televiziune din tara lui Bush Jr., pe post de refugiati din calea revolutiei.  
AU ARUNCAT PROSOPUL. Daca interdictia de a calca pe strazile cutreierate altadata de baietii lui Al Capone si-ar gasi oarece justificare, intentia lui Fidel Castro de a scoate din programul federatiei de box cubaneze Jocurile Olimpice de vara de la Beijing, poate fi incadrata in categoria a€žaceste decizii ne uimeste"."Mafia din occident asteapta carne proaspata, dar noi nu le-o vom livra chiar la usa casei", a scris presedintele in oficiosul a€žGranma".  
Drept ar fi sa recunoastem ca regimul castrist nu se bucura de o prea mare apreciere printre pugilistii cubanezi. Cel mai recent caz este cel al a€ždezertorilor" Erislandy Lara (24 de ani) si Guillermo Rigondeaux (25 de ani). Cei doi agenti imperialisti au intors spatele delegatiei tarii lor acum o luna, in timpul Jocurilor Panamericane de la Rio de Janeiro. Din pacate pentru ei, politia militara din tara cafelei i-a a€žpescuit" saptamana trecuta, in orasul Cabo Frio, la 120 km de Rio de Janeiro. Cu acest prilej autoritatile braziliene s-au dovedit a fi mai mult decat a€žscrofuloase la datorie", Rigondeaux si Lara urmand a fi expulzati in tara natala.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.