Grupul Borse Dubai intentioneaza sa achizitioneze un pachet de cel putin 25% din actiunile OMX, la pretul de 230 de coroane pentru un titlu. Valoarea este mai mare decat oferta de preluare depusa de grupul american Nasdaq si a fost acceptata de opera
Grupul Borse Dubai intentioneaza sa achizitioneze un pachet de cel putin 25% din actiunile OMX, la pretul de 230 de coroane pentru un titlu. Valoarea este mai mare decat oferta de preluare depusa de grupul american Nasdaq si a fost acceptata de operatorul Burselor nord-europene, transmite Reuters, relateaza Mediafax. OMX detine Bursele din Stockholm, Helsinki, Copenhaga, Reykjavik si statele baltice si a acceptat, in luna mai, o oferta de 3,7 miliarde de dolari din partea Nasdaq. Borse Dubai, o firma de holding care cuprinde participatiile detinute de Guvernul din Dubai la Dubai Financial Market si Dubai International Financial Exchange, este implicata deja intr-un proces de preluare a unor actiuni OMX si de incheiere a unor acorduri privind optiuni de preluare a titlurilor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.