Belarus a achitat integral datoria de 456 milioane euro catre grupul rus Gazprom, reprezentand pretul importurilor de gaze naturale din primul semestru al anului. Acest lucru a redus ingrijorarea legata de posibile intreruperi ale livrarilor destinat
Belarus a achitat integral datoria de 456 milioane euro catre grupul rus Gazprom, reprezentand pretul importurilor de gaze naturale din primul semestru al anului. Acest lucru a redus ingrijorarea legata de posibile intreruperi ale livrarilor destinate Europei, transmite Reuters, citat de Mediafax. "Confirmam ca Beltransgas, firma care opereaza reteaua de gaze din Belarus, a platit miercuri ultima transa restanta, iar datoria este acoperita integral. Nu avem planuri referitoare la reducerea livrarilor", a declarat un oficial al Gazprom. Termenul-limita pentru achitarea datoriei a expirat la sfarsitul lunii iulie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.