Dupa ce inaintea meciului de la Iasi au pronosticat o victorie la scor, si acum, inaintea meciului cu CFR Cluj, oficialii olteni prevad un succes clar. La Iasi, Universitatea a fost invinsa cu 2-1.     Managerul sportiv al Universitatii
Dupa ce inaintea meciului de la Iasi au pronosticat o victorie la scor, si acum, inaintea meciului cu CFR Cluj, oficialii olteni prevad un succes clar. La Iasi, Universitatea a fost invinsa cu 2-1.     Managerul sportiv al Universitatii Craiova, Ilie Balaci, este optimist inaintea meciului cu CFR Cluj, care se desfasoara duminica, in Banie, de la ora 20:15. Mai mult, el crede ca scorul final va fi 2-0 pentru olteni. "Va fi un meci greu daca tinem cont de cum a evoluat CFR etapa trecuta si cum am evoluat noi, insa daca punem in balanta jocul nostru din prima etapa si cel al CFR-ului de la Galati, atunci avem sanse mari de tot. Eu am mare incredere in copiii nostri si cred ca ei nu vor mai repeta prestatia mai putin buna de la Iasi. De data aceasta ma multumesc si cu 2-0. Din start refuz egalul, cred ca vom castiga. CFR este o echipa foarte buna, dar poate fi invinsa nu cu prea mare greutate", a incercat sa insufle incredere Ilie Balaci.     VINE GINERELE. Meciul Universitatea Craiova - CFR Cluj reprezinta prima intalnire ca adversari dintre Ilie Balaci si ginerele sau, Eugen Trica, jucator la CFR Cluj. "Trebuie sa castige echipa mea. Eu sunt tatal, asa ca sunt mai important. Ii urez bafta in toate meciurile din acest campionat, mai putin in doua dintre ele, se stie care sunt acelea. Eugen este un jucator foarte bun, insa eu nu l-as fi lasat niciodata pe Didy sa execute acel penalty cu Poli Timisoara. El trebuie sa se impuna ca lider al echipei si sa-l fi respins pe brazilian cand a venit sa puna mingea pe var", a spus Balaci.     ACCIDENT. El a comentat si prestatia jucatorilor Universitatii in meciul pierdut cu Poli Iasi. "Cred ca a fost un accident. Noi nu am jucat prost. Mi-a placut devotamentul baietilor. Asta este, se intampla sa mai si pierzi", a explicat Balaci. Oficialul oltean si-a exprimat speranta ca meciul Romaniei cu Olanda se va desfasura pe "Ion Oblemenco". "Ar fi pacat ca tricolorii sa fie lipsiti de placerea de a juca in fata celui mai cald public din tara si pe un stadion arhiplin. Cred ca vor mai si ramane spectatori in afara arenei."


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.