O femeie de 55 de ani din Germania si-a trait aproape intreaga viata purtind in interiorul craniului un creion lung de 8 centimetri. Creionul i-a perforat craniul, deasupra ochiului drept, dupa o cazatura suferita la virsta de patru ani. Obiectul a t
O femeie de 55 de ani din Germania si-a trait aproape intreaga viata purtind in interiorul craniului un creion lung de 8 centimetri. Creionul i-a perforat craniul, deasupra ochiului drept, dupa o cazatura suferita la virsta de patru ani. Obiectul a trecut pe linga o artera importanta, insa nu i-a atins nici un centru vital. Singurul inconvenient al prezentei unui corp strain in cutia craniana, arata femeia, au fost durerile de cap extrem de frecvente si absenta mirosului, ca urmare a dezvoltarii unor polipi. Chirurgii au refuzat sa-si asume riscul unei operatii, insa progresul tehnicii medicale a permis acum efectuarea operatiei. Medicii au reusit doar indepartarea a sase centimetri din creion, restul fiind mult prea bine inconjurat de tesutul format in timp. (R.C.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.