In tara
Cerul va fi mai mult noros. Indeosebi seara si noaptea, vor cadea precipitatii pe arii relativ extinse in jumatatea de sud a tarii si izolat in rest. Precipitatiile vor fi sub forma de lapovita si ninsoare in sudul Crisanei si Ba
In tara
Cerul va fi mai mult noros. Indeosebi seara si noaptea, vor cadea precipitatii pe arii relativ extinse in jumatatea de sud a tarii si izolat in rest. Precipitatiile vor fi sub forma de lapovita si ninsoare in sudul Crisanei si Banat, sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare in Oltenia, Muntenia si sudul Moldovei si sub forma de ploaie si lapovita in Dobrogea. In rest, precipitatiile vor fi sub forma de ninsoare. Izolat se va produce polei. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -2 si 6 grade, mai ridicate pe litoral, iar cele minime intre -8 si 2 grade, mai coborate in depresiuni.
La Bucuresti
Cerul va fi mai mult noros si indeosebi seara si noaptea vor cadea precipitatii sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 3-4 grade, iar minima de -2-0 grade.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.