Grupul Flamingo International inaugureaza astazi un nou magazin Flanco World in orasul Turda. Reprezentantii companiei afirma ca investitia facuta este in valoare de 600.000 euro. Potrivit aceleiasi surse, extinderea retelei este, la ora actuala, pri
Grupul Flamingo International inaugureaza astazi un nou magazin Flanco World in orasul Turda. Reprezentantii companiei afirma ca investitia facuta este in valoare de 600.000 euro. Potrivit aceleiasi surse, extinderea retelei este, la ora actuala, prioritatea grupului, si va continua sustinut atat anul acesta, cat si in 2008. Noul magazin este cea de-a 4-a locatie de acest tip pe care retailer-ul o opereaza in Transilvania, dintr-un total de 11 unitati deschise in tara. "Decizia de a deschide un magazin in orasul Turda este bazata pe strategia grupului, facuta publica inca de la inceputul anului, de a extinde suprafata de retail si de a acoperi atat orasele de dimensiuni mari, cat si cele medii din toate regiunile tarii," a declarat Jiri Rizek, CEO Flamingo International. Compania deruleaza activitati de retail si distributie, produsele comercializate fiind din gamele IT&C, electronice si electrocasnice.Potrivit datelor companiei, lantul de magazine Flamingo Computers detine primul loc pe piata calculatoarelor pentru al 4-lea an consecutiv, cu o cota de piata de 13,1% pentru 2006, in crestere cu 18,5% fata de anul 2005. Din iunie 2005, compania este cotata la Bursa de Valori Bucuresti.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.