Trei antrenori si trei patroni au punctat, cu sau fara de voie, in istoria trecerii lui Mihaita Plesan de la Timisoara in Ghencea. Juniorul Dusan Uhrin a platit tribut temeritatii de a-si fi luat serviciu in capsunaria fotbalului romanesc
  Trei antrenori si trei patroni au punctat, cu sau fara de voie, in istoria trecerii lui Mihaita Plesan de la Timisoara in Ghencea. Juniorul Dusan Uhrin a platit tribut temeritatii de a-si fi luat serviciu in capsunaria fotbalului romanesc. Deposedarea negustoreasca prin care Marian Iancu i-a zburat fotbalistul din batatura l-a lasat nedumerit si fara replica. Mircea Rednic a refuzat categoric oferta Iancului si astfel coletul a ajuns la Steaua, pe mana lui Gica Hagi, antrenor dispus sa parieze din nou pe cariera de succes a jucatorului. Codul de taraba al targovetilor din fotbal este mult mai usor de descifrat. Iancu avea de dat. S-a gandit ca plata in viu este mai convenabila pentru sine decat cash-ul. Borcea avea de luat. Dar trocul nu-l avantaja (din cauza refuzului lui Rednic) si atunci a acceptat sa intre in jocul unei licitatii mincinoase. Rolul guvidelui in acest scenariu i-a revenit lui Becali. Gigi Becali. El a furat-o cu pluta cu tot, a bagat adanc mana la tescherea, platind un pret cu mult peste cota de piata actuala a jucatorului. Finalizarea tranzactiei o fost totuna cu startul in competitia declaratiilor incarcate de umor involuntar. Borcea zice ca ii creeaza insomnii lui Becali. Aiurea! Gigi poate avea nopti albe, dar in Liga Campionilor, acolo unde l-a propulsat chiar Borcica. Acelasi Borcica despre care Gigi Becali spune ca este un pitic mic. Ce sa intelegem? Ca Gigel este un mare pitic? Hai sa fim veseli! Competitia imbufnatilor care sparg ciulini cu fundul este de tot rasul.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.