Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor este in alerta maxima. In Marea Britanie s-a descoperit un caz de febra aftoasa si, ca atare, sunt verificate toate livrarile de carne de vita, oaie si porc, precum si toate der
Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor este in alerta maxima. In Marea Britanie s-a descoperit un caz de febra aftoasa si, ca atare, sunt verificate toate livrarile de carne de vita, oaie si porc, precum si toate derivatele lor intrate in ultima luna in Romania din Marea Britanie. Alta situatie deosebita este in Banat, unde s-a confirmat un alt focar de pesta porcina, toate fermele din Romania ale concernului american Smithfield fiind in carantina. "In scurt timp, vom elabora procedura de sacrificare a animalelor si vom stabili asigurarea ecarisajului", a declarat presedintele Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, Radu Roatis. Deoarece siguranta alimentara este o tema deosebit de importanta pentru intreaga populatie, Jurnalul National il declara pe Radu Roatis "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.