Spectacolul demn de a€žCircul Globus" legat de transferul lui Ovidiu Herea, a fost reprogramat, spre incantarea copiilor rautaciosi din presa sportiva. Cine nu l-a a€žtransferat" pe Herea in ultimele zile? Steaua, Rapid, Gigi Netoiu, FC Barcelona, Bayern Munchen, Liverpool si mai nou Dinamo, toata lumea buna a fotbalului il doreste pe mijlocasul in cauza. Numai Ana Maria Prodan se opune. Daca ar fi sa ne luam dupa declaratiile impresarei, baiatul ar fi dorit sa imbrace tricoul Stelei, chiar daca l-a purtat pe cel al Rapidului (pentru cateva minute...). In cazul in care va a€žateriza" la Dinamo, precis ca bietul Herea va declara ca este a€žcaine pana la moarte" si asta inca din frageda pruncie.
IERI, DINAMO. Varianta transferului la echipa din soseaua Stefan cel Mare a€ža aparut ca un fulger" (vorba baietilor de la a€žDirectia 5"), dupa ce Ana Maria Prodan a precizat marti dimineata ca studiaza inca o oferta venita de la a€žuna dintre primele 4 echipe ale campionatului". Intalnirea dintre Prodan si Nicolae Badea, presedintele dinamovistilor, s-ar fi consumat, zice-se, luni seara, in ambianta relaxata a unei cafenele bucurestene. Adevarata sau, barfa cu pricina nu face decat sa ii creasca si mai mult cota lui Herea. Cine stie, poate sare chiar un Abramovici dintr-un tufis, cunoscuta fiind aplecarea patronului fostei echipe a lui Dan Petrescu pentru lucrurile ilegale, imorale sau care ingrasa.
DE LA A LA Z. Ca tot veni vorba despre transferuri, asteptam cu interes declaratia a€žde instalare" a lui Mihaita Plesan la noua sa echipa. Si ea nu a intarziat sa apara. a€žAm ales cu sufletul. Vroiam de mult sa devin jucatorul Stelei", a precizat Plesan, uitand ca in 2005 a declarat ca si-a dorit sa ajunga la Dinamo, nu la Steaua, a€žpentru ca aici am posibilitatea sa ma remarc mult mai usor...". E drept ca un an mai tarziu a revenit asupra celor declarate: "Nu mi-a placut deloc la Dinamo, am fost crescut impotriva acestui club de mic. Ma bucur enorm ca am ajuns la Poli... Vreau sa-mi inchei cariera aici." Cu ani in urma, acelasi talentat jucator crescut in ograda a€žStiintei" din Craiova isi declara atasamentul pentru culorile alb-albastre, intr-o maniera categorica: "Nu voi juca niciodata la Steaua si Dinamo, din respect pentru suporterii Universitatii Craiova." Daca Gica Hagi nu va reusi nici el sa il a€žjoace" pe Mihaita Plesan, probabil ca la anu` impricinatul va  ajunge in curtea a€žUnirii" din Urziceni. Tot din dragoste.