Presedintele CJ Vrancea, social-democratul Marian Oprisan, care s-a aflat ieri alaturi de seful statului la ceremoniile de la Marasesti. "Eu nu am avut probleme niciodata cu presedintele Romaniei. Cand Traian Basescu era presedintele PD am fost ad
Presedintele CJ Vrancea, social-democratul Marian Oprisan, care s-a aflat ieri alaturi de seful statului la ceremoniile de la Marasesti. "Eu nu am avut probleme niciodata cu presedintele Romaniei. Cand Traian Basescu era presedintele PD am fost adversari politici, dar acum, cand domnia sa este presedintele tuturor romanilor, este si presedintele meu si al cetatenilor din judetul Vrancea. Tebuie sa invatam acest joc care se numeste normalitate", a declarat Oprisan, citat de Mediafax.
Unele dintre persoanele care au dat mana cu Traian Basescu i-au vorbit despre problemele cu care se confrunta. Seful statului i-a indemnat pe oameni sa i se adreseze presedintelui CJ Vrancea. "Il aveti aici pe Marian Oprisan, care o sa va rezolve aceste probleme", le-a spus Basescu vrancenilor. Oprisan a fost singurul sef de institutie cu care Basescu s-a intretinut. La plecare, seul statului i-a strans mana tot presedintelui PSD Vrancea, cu care a si schimbat cateva cuvinte. Intrebat de ziaristi ce a discutat cu seful statului, Marian Oprisan a declarat: "Am vorbit cu presedintele Romaniei Traian Basescu despre refacerea infrastructurii distruse de inundatiile din 2005. Seful statului in mare parte a sprijinit Vrancea pentru refacerea infrastructurii distruse de inundatiile din 2005. Din pacate, noi avem grave si serioase probleme la nivelul Guvernului Romaniei si cred ca se impune o discutie serioasa a modului in care Guvernul priveste toate aceste lucruri in aceasta perioada". Oprisan, recunoscut ca fiind unul dintre baronii PSD, este un personaj controversat, fiind in atentia procurorilor intr-o serie de dosare. (D.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.