Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) ar putea participa cu 23,2 milioane euro la formarea unui fond de investitii cu o capitalizare de 155 milioane euro, care vizeaza achizitia si dezvoltarea de proiecte imobiliare in Europa Cent
Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) ar putea participa cu 23,2 milioane euro la formarea unui fond de investitii cu o capitalizare de 155 milioane euro, care vizeaza achizitia si dezvoltarea de proiecte imobiliare in Europa Centrala si de Est, relateaza Mediafax. Fondul, denumit Arka Property Fund II, este administrat de compania poloneza de management al fondurilor BZ WBK AIB TFI, se arata intr-un anunt al institutiei financiare europene. Arka are in vedere achizitia de proiecte finalizate de birouri, de retail si de spatii industriale, precum si dezvoltarea unor noi constructii, in Bulgaria, Croatia, Cehia, Ungaria, Estonia, Lituania, Letonia, Romania.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.