PULSUL MEDICINEI
Alergiile se intind ca o pata uriasa de combustibil scursa dintr-un vapor rupt in doua de coltii unei stanci. Se fac pronosticuri sumbre. Alergiile se vor inmulti in perioadele urmatoare si vor ataca tot mai mult copiii si tiner
PULSUL MEDICINEI
Alergiile se intind ca o pata uriasa de combustibil scursa dintr-un vapor rupt in doua de coltii unei stanci. Se fac pronosticuri sumbre. Alergiile se vor inmulti in perioadele urmatoare si vor ataca tot mai mult copiii si tinerii.

Daca ar fi sa dam o explicatie simpla alergiilor, am spune ca oastea de soldati ai organismului cu sarcini de autoaparare in fata agresorilor se mobilizeaza exagerat si pornesc un razboi nefiresc de crancen, cand apar inamici de doi bani pe care altii nici nu-i baga in seama cum ar fi: polenul, praful de casa, unele medicamente si unele alimente.

Alergiile de azi sunt afectiuni severe care trebuie diagnosticate si tratate la timp. In lipsa tratamentului, alergia poate evolua spre forme mai severe. Daca ai un anumit tip de alergie este foarte posibil ca, in timp, sa dobandesti o forma noua de alergie. Alergia localizata la nivelul nasului se poate complica prin aparitia dificultatilor de respiratie sau astm alergic. Manifestarile care sugereaza alergia trebuie examinate de medic. Nu e cazul ca oamenii sa se trateze singuri.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.