HAT Group Co. Romania pune la dispozitie un nou serviciu posesorilor de telefoane Samsung - oferind un telefon la schimb pe perioada reparatiei, in cazul in care aparatele acestora se defecteaza si trebuie trimise in service. Oferta HAT vine in intam
HAT Group Co. Romania pune la dispozitie un nou serviciu posesorilor de telefoane Samsung - oferind un telefon la schimb pe perioada reparatiei, in cazul in care aparatele acestora se defecteaza si trebuie trimise in service. Oferta HAT vine in intampinarea nevoilor clientilor sai, desi perioadele de service sunt in general foarte scurte, iar telefoanele Samsung extrem de fiabile. Posesorii de telefoane Samsung cu holograma, achizitionate de la partenerii autorizati, pot apela la noul serviciu HAT, in cazul in care li se defecteaza telefonul. Ei vor primi un telefon, pentru a putea vorbi pe timpul reparatiei. Pe parcursul garantiei transportul si reparatia sunt gratuite. Serviciul este activ in toata tara.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.