Allianz-Ţiriac, Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Facultative, compania de pensii facultative controlata de Allianz-Ţiriac Asigurari, a decis majorarea capitalului social cu 14 mil. lei, la 20 de milioane de lei, prin aport in numera
Allianz-Ţiriac, Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Facultative, compania de pensii facultative controlata de Allianz-Ţiriac Asigurari, a decis majorarea capitalului social cu 14 mil. lei, la 20 de milioane de lei, prin aport in numerar din partea actionarilor, potrivit Mediafax. Astfel, conform unei hotarari a actionarilor din 29 mai, in vederea operatiunii de majorare a capitalului, va fi emis un numar de 140.000 de actiuni, cu o valoare nominala de 100 de lei fiecare, fara prima de emisiune. Allianz-Ţiriac Asigurari are un aport de aproximativ 13,99 milioane de lei, in timp ce actionarul minoritar, compania Vesanio Trading Limited, a subscris doua titluri.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.