Adversara dinamovistilor din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, Lazio Roma, a fost invinsa tot sambata seara, de catre Ateltico Madrid, intr-un meci amical disputat in cadrul "Amsterdam Tournament". Italienii s-au inclinat cu 1-3 in fa
Adversara dinamovistilor din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, Lazio Roma, a fost invinsa tot sambata seara, de catre Ateltico Madrid, intr-un meci amical disputat in cadrul "Amsterdam Tournament". Italienii s-au inclinat cu 1-3 in fata spaniolilor, golurile fiind marcate de Mauri (670, respectiv Braulio (38), Luis Garcia (65) si Reyes (69). Delio Rossi, antrenorul lui Lazio, a trimis in teren echipa Berni - De Silvestri (59 Zauri), Diakite, Cribari (85 Stendardo), Kolarov - Mudingayi (56 Firmani), Ledesma, Manfredini (46 Pandev), Mauri - Del Nero (61 Mutarelli), Rocchi. Prin acest esec, romanii au incheiat turneul de la Amsterdam cu doua infrangeri, dupa ce joi cedasera cu 0-2 in fata gazdelor de la Ajax. "Patrulaterul" a fost castigat de Arsenal, care a trecut in finala cu 1-0 in fata lui Ajax, pentru care George Ogararu a fost integralist. Celalalt roman din lotul "lancierilor", Nicolae Mitea, nu a fost folosit deloc. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.