Seara 100% punk miercuri, 8 august, in Club Basement, unde vor urca pe scena Cobe plus doua trupe franceze.     Inainte de turneul din septembrie, in tara lor de origine, punkerii de la Charly Fiasco si Saturn  isi
Seara 100% punk miercuri, 8 august, in Club Basement, unde vor urca pe scena Cobe plus doua trupe franceze.     Inainte de turneul din septembrie, in tara lor de origine, punkerii de la Charly Fiasco si Saturn  isi fac "incalzirea" in Europa Centrala si de Est. Dupa concertele din Ungaria, Cehia si Austria, cele doua trupe sustin patru concerte in Romania: 6 august - Bistrita, 7 - Brasov, 8 - Bucuresti, 10 - Timisoara. Charly Fiasco s-a infiintat in urma cu doi ani, la Toulouse, si este un cvartet alcatuit din Romain - vocal, chitara, Mato - vocal, chitara, Dick - bass, backing vocals, Jules - tobe, backing vocals. Se declara influentati de Rancid, NOFX, Ramones si The Clash, canta in franceza si au foarte multe concerte pana in prezent.     UN NOU DISC. Dick (care vorbeste fluent engleza) este responsabil de acest turneu  est-european, a contactat organizatorii din toate tarile si a programat spectacolele. Dupa turneul din Franta, pe care il va efectua impreuna cu grupul The Rebel Assholes, Charly Fiasco va intra in studiourile de inregistrari pentru noul album, preconizat sa fie gata pana la sfarsitul acestui an.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.