BT Aegon Fond de Pensii si Generali Fond de Pensii au fost autorizate vineri de Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) ca administratori pe segmentul pensiilor obligatorii private (Pilonul II), a anuntat institutia. De asemene
BT Aegon Fond de Pensii si Generali Fond de Pensii au fost autorizate vineri de Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) ca administratori pe segmentul pensiilor obligatorii private (Pilonul II), a anuntat institutia. De asemenea, CSSPP a autorizat prospectul schemei de pensii administrate privat pentru fondurile Vital, administrat de BT Aegon Fond de Pensii, si Aripi (Generali Fond de Pensii). Comisia a mai autorizat AG2R Fond de Pensii sa se constituie ca societate de pensii in sistemul pensiilor administrate privat (Pilonul II).
Totodata, CSSPP a avizat ca brokeri de pensii private companiile Karaszi Broker de Pensii Private, VS Company Broker de Pensii Private, Brokerpool Broker de Pensii Private, Interas Broker de Pensii Private, Lion Broker de Pensii Private si CO Invest Broker de Pensii Private
Printre companiile care au mai obtinut autorizatie de la CSSPP pentru Pilonul II se numara Allianz Tiriac Pensii Private, Aviva Fond de Pensii, ING Fond de Pensii, Omniasig Pensii,Interamerican, Prima Pensie Fond de Pensii si Aig Fond de Pensii.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.