Uneori poti sa cazi de la etaj si scapi teafar, daca esti exagerat de norocos. Apoi, poti sa-ti testezi ghinionul la Loto sau in dragoste, nu mai conteaza asa de mult. Un banal copac asezat unde trebuie iti poate salva viata, daca m


Uneori poti sa cazi de la etaj si scapi teafar, daca esti exagerat de norocos. Apoi, poti sa-ti testezi ghinionul la Loto sau in dragoste, nu mai conteaza asa de mult. Un banal copac asezat unde trebuie iti poate salva viata, daca masina care vine in el cu peste 100 km/ora nu este un tanc. O frin` apasat` cu citeva milisecunde inainte de intrarea intr-un spectator care a dorit sa simta mirosul de carburant ars cit mai aproape de bolidul de raliu s-ar zice ca e tot chestiune de noroc. Sau de reflexe, daca o intoarece la 180 de grade, cu tot cu placa de skatebord, se produce fix inainte cu un milimetru de coliziunea cu un tramvai. Daca stai nemiscat, o masina poate face tumbe in jurul tau, singurul pericol fiind o intoxicare cu praful stirnit de la rostogolirile spectaculaase, insa iarasi trebuie sa ai mare bafta pentru a scapa fara nici o zgirietura. Nu incercati sa va testati norocul in situatie asemanatoare imaginilor de mai jos.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.