Se circula cu dificultate pe DN1, la iesirea din Bucuresti, catre Valea Prahovei, si pe Autostrada Soarelui. Politia recomanda sa le evitati.

DN 22C-Cernavoda-Medgidia-Basarabi. Centrul Infotrafic al Politiei Romane a anuntat vineri
Se circula cu dificultate pe DN1, la iesirea din Bucuresti, catre Valea Prahovei, si pe Autostrada Soarelui. Politia recomanda sa le evitati.

DN 22C-Cernavoda-Medgidia-Basarabi. Centrul Infotrafic al Politiei Romane a anuntat vineri ca se circula cu dificultate, in coloana, pe ambele sensuri pe DN 22C-Cernavoda-Medgidia-Basarabi. De asemenea, exista probleme de fluenta la iesirea de pe Autostrada Soarelui, in zona kilometrului 162.

Pentru evitarea unor blocaje in trafic, politia recomanda ruta alternativa DN2-Bucuresti-Urziceni si in continuare DN2A-Slobozia-Hirsova-Constanta.

Autostrada Soarelui, cu spatiile de servicii neoperationale. Pentru soferii care circula pe Autostrada Soarelui este bine de stiut ca spatiile de servicii de pe ambele sensuri de mers ale tronsonului Drajna-Fetesti nu sunt operationale, astfel ca nu trebuie sa opreasca pe banda de urgenta, deoarece este interzis. Incalcarea acestei reguli constituie contraventie si se sanctioneaza cu 4 sau 5 puncte-amenda si 3 puncte de penalizare.

Autostrada A 1-Bucuresti-Pitesti, la km 36. Din cauza lucrarilor de reparatii la podul peste riul Arges se circula pe un singur fir.

Ca alternativa este recomandata portiunea DN7- Bucuresti-Titu-Gaesti-Pitesti.

DN1 este si el aglomerat la iesirea din Bucuresti si pe Valea Prahovei, unde se executa lucrari de asfaltare intre Busteni si Predeal. Ca ruta alternativa, politia recomanda: DN1 A-Bucuresti-Buftea-Ploiesti-Valenii de Munte-Cheia-Sacele-Brasov sau Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti-DN73-Cimpulung Muscel-Bran-Brasov.

Interdictie. Incepind de vineri, de la ora 15.00, autovehiculele cu masa totala maxim autorizata mai mare de 7,5 tone au interdictie de circulatie, in zilele de vineri, simbata, duminica si in cele de sarbatoare legala, in anumite intervale orare, pe tot traseul Drumului European 81, adica Autostrada A2, DN22 C (Cernavoda-Basarabi) si DN3 (Basarabi-Constanta). Soferii de autovehicule grele pot circula pe ruta DN2-Bucuresti-Urziceni-DN2 A-Slobozia-Hirsova-Constanta.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.