Uzinele Sodice Govora, Upsom Ocna Mures, Chimcomplex Borzesti vor forma cu Oltchim un consortiu pentru a participa la privatizarea Societatii Nationale a Sarii. "Am vorbit cu reprezentantii celorlalti consumatori de sare lichida (Uzinele Sodice Govor
Uzinele Sodice Govora, Upsom Ocna Mures, Chimcomplex Borzesti vor forma cu Oltchim un consortiu pentru a participa la privatizarea Societatii Nationale a Sarii. "Am vorbit cu reprezentantii celorlalti consumatori de sare lichida (Uzinele Sodice Govora, Upsom Ocna Mures si Chimcomplex Borzesti - n.r.) si toti au acceptat propunerea mea de a participa impreuna la privatizarea Salrom. Deocamdata, lucram la statutul pentru consortiu si asteptam caietul de sarcini", a declarat pentru MEDIAFAX presedintele Consiliului de Administratie Oltchim, Constantin Roibu. Acesta a afirmat ca participarea celor patru companii in cadrul consortiului se va realiza fie in functie de consumul individual, fie in mod egal.
AVAS, unic actionar la Salrom, a anuntat ca va lansa privatizarea companiei in 2008. Autoritatea a inregistrat mai multe scrisori de intentie neangajante din partea unor posibili investitori. Salrom este si in vizorul firmei austriece Salinen, care s-a aratat interesata sa participe la privatizare.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.