Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) a autorizat, ieri, societatile BT Aegon Fond de Pensii SA si Generali Fond de Pensii SA ca administratori de fonduri de pensii private obligatorii, precum si prospectele lor de pen

Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) a autorizat, ieri, societatile BT Aegon Fond de Pensii SA si Generali Fond de Pensii SA ca administratori de fonduri de pensii private obligatorii, precum si prospectele lor de pensii, se arata intr-un comunicat CSSPP, preluat de NewsIn.
Astfel, numarul administratorilor autorizati se ridica la 9 pana in prezent, din cei 12 care au primit autorizare de constituire pentru a administra fonduri de pensii obligatorii.
De asemenea, CSSPP a autorizat prospectul schemei de pensii administrate privat pentru fondul Vital, gestionat de BT Aegon Fond de Pensii, si Aripi, administrat de Generali Fond de Pensii, se arata in comunicat.
Comisia a mai autorizat AG2R Fond de Pensii sa se constituie ca societate pe pilonul II, dar si brokerii: Karaszi Broker de Pensii Private, VS Company Broker de Pensii Private, Brokerpool Broker de Pensii Private, Interas Broker de Pensii Private, Lion Broker de Pensii Private si CO Invest Broker de Pensii Private.
Comisia pensiilor private autorizase pana in prezent 7 societati de administrare de fonduri de pensii obligatorii: ING Fond de Pensii, Aviva Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Privat, Allianz-Ţiriac Pensii Private, Omniasig Pensii, Interamerican Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Privat, Prima Pensie Fond de Pensii si AIG Fond de Pensii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.