Antrenorul de la Ceahlaul a declarat ieri ca seful FRF l-a avertizat pe Coltescu dupa un meci in care arbitrul a gresit flagrant ca il va exclude din arbitraj daca o va "comite" din nou. "Coltescu a facut praf meciul nostru cu Steaua, din Ghencea,
Antrenorul de la Ceahlaul a declarat ieri ca seful FRF l-a avertizat pe Coltescu dupa un meci in care arbitrul a gresit flagrant ca il va exclude din arbitraj daca o va "comite" din nou. "Coltescu a facut praf meciul nostru cu Steaua, din Ghencea, dar vad ca Sandu nu se tine de cuvant", a declarat "Dulaul".
"Dupa un meci pe care nu vreau sa il pomenesc, presedintele FRF i-a atras atentia lui Coltescu despre faptul ca il va da afara din arbitraj daca mai greseste. Chiar a promis acest lucru! Iar Coltescu acum a fost doar retinut de la delegari", a declarat Hizo pentru Rompres. Hizo a precizat ca raspunsul la memoriul facut de conducerea clubului nemtean impotriva arbitrajului, considerat ostil, in partida din prima etapa, din Ghencea, cu Steaua, a fost hilar. "La fazele clare, comisia spune ca nu se vede clar! Este incredibil!", a spus Hizo, considerand ca Steaua nu avea nevoie de arbitri ca sa castige meciul cu Ceahlaul, fiind o echipa puternica si care se va califica in grupele Ligii Campionilor. "Dulaul" a declarat ca nu cere pentru Ceahlaul arbitraje partinitoare, ci corecte, si crede ca Sorin Corpodean, cel care va arbitra partida de astazi, cu Gloria Buzau, este cel mai bun din tara. "Corpodean a fost, este si va fi cel mai bun arbitru si nu cred ca va face greseli", a declarat Hizo. Conducerea Ceahlaului l-a acuzat pe arbitrul Coltescu, la finalul meciului pierdut la Steaua, cu 1-2, ca a viciat rezultatul acordand gratuit un penalty bucurestenilor, dar si un cartonas rosu pentru un jucator al Ceahlaului, fara ca acesta sa fie vinovat. De asemenea, Hizo a spus ca arbitrul nu a acordat un cartonas rosu lui Nicolita, intr-o faza clara si indiscutabila. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.