Petrolul s-a scumpit vineri pana la 76 dolari/baril, deoarece investitorii au fost influentati de scaderea stocurilor de carburant si nu au luat in considerare ingrijorarea imediata legata de costurile imprumuturilor si de economia americana, relatea
Petrolul s-a scumpit vineri pana la 76 dolari/baril, deoarece investitorii au fost influentati de scaderea stocurilor de carburant si nu au luat in considerare ingrijorarea imediata legata de costurile imprumuturilor si de economia americana, relateaza Reuters, citat de NewsIn. Caderile accentuate din pietele internationale generate de statisticile slabe pentru sectorul imobiliar american si problemele din pietele de credit au ieftinit petrolul cu mai mult de 1 dolar, joi. Petrolul Brent s-a scumpit cu 82 de centi, pana la cotatia de 76 dolari/baril, fata de ieftinirea de 1,14 dolari/baril inregistrata la inchiderea sedintei de tranzactionare de joi. Barilul de titei american s-a scumpit cu 1,20 dolari, pana la cotatia de 76,15 dolari/baril.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.