Antrenorul lui Inter a declarat ca este extrem de incantat de faptul ca gruparea milaneza a reusit sa-l achizitioneze pe fundasul roman, "un jucator ce poate acoperi trei posturi", informeaza site-ul "Sports.it". "Chivu este un fundas central ce poat
Antrenorul lui Inter a declarat ca este extrem de incantat de faptul ca gruparea milaneza a reusit sa-l achizitioneze pe fundasul roman, "un jucator ce poate acoperi trei posturi", informeaza site-ul "Sports.it". "Chivu este un fundas central ce poate juca si pe partea stanga si la mijlocul terenului. El poate acoperi trei posturi, fiind un jucator foarte important pentru noi. Este puternic, tanar, si executa foarte bine loviturile libere. Sunt fericit ca Inter nu l-a lasat sa scape, pentru ca ne va intari linia defensiva si ne va oferi mai multe optiuni la mijlocul terenului. Totusi, chiar si Chivu va trebui sa lupte pentru a-si castiga postul", a declarat Mancini. Acesta crede ca se poate face o comparatie intre roman si Mihajlovic, acum antrenor secund. "Amandoi au jucat in cele trei posturi mentionate. Sper sa-l am la dispozitie cat mai curand. Chivu ar putea juca chiar in meciul amical cu Manchester", a mai spus Mancini. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.