TENIS. Andrei Pavel (foto) a urcat 23 de pozitii in clasamentul ATP dupa finala turneului de la Umag (Croatia), pierduta cu 4-6, 2-6 in fata spaniolului Carlos Moya. Pavel ocupa locul 70, cu 55 de puncte, in timp ce Victor Hanescu a urcat 14 locuri,
TENIS. Andrei Pavel (foto) a urcat 23 de pozitii in clasamentul ATP dupa finala turneului de la Umag (Croatia), pierduta cu 4-6, 2-6 in fata spaniolului Carlos Moya. Pavel ocupa locul 70, cu 55 de puncte, in timp ce Victor Hanescu a urcat 14 locuri, pana la 150, cu 11 puncte. La feminin, Edina Gallovits ocupa locul 73 in clasamentul WTA, cu 404,50 puncte, in timp ce Raluca Ioana Olaru se afla pe pozitia 88, cu 358,75 puncte.   SPANIA. Cotidianul Marca a anuntat ieri ca Real Madrid va face in aceasta saptamana o oferta de 90 de milioane de euro lui AC Milan pentru transferul mijlocasului Kaka (foto). Brazilianul a declarat recent ca intentioneaza sa ramana la AC Milan: "Real Madrid este un club fantastic, dar banii nu inseamna totul".     INTERTOTO. Antrenorul lui Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a declarat ca nu il surprinde faptul ca formatia turca Trabzonspor a fost invinsa de Otelul Galati in turul trei al Cupei Intertoto. "In ultimii ani, fotbalul romanesc a crescut. Anul trecut, Rapid a ajuns in sferturi, si Steaua in semifinale in Cupa UEFA. Au inceput sa joace fotbalisti romani de calitate in intreaga Europa. Ar fi putut sa ma contacteze cei de la Trabzonspor. I-as fi ajutat. Echipele din Romania nu ar trebui sa fie subapreciate", a spus Lucescu, prezent la Istanbul pentru un amical cu Fenerbahce.     RUGBY. Lotul national de rugby al Romaniei s-a reunit ieri pentru cantonamentul dinaintea Cupei Mondiale din Franta, ce va incepe la 7 septembrie. Echipa nationala se va antrena pe Stadionul National de Rugby Arcul de Triumf, in prima saptamana fiind programate cate doua antrenamente zilnic, joi urmand sa sustina si un meci de pregatire contra unei echipe de amatori. Primul meci al Romaniei la CM va fi la 12 septembrie, impotriva selectionatei Italiei.     CCA. Directorul general al FRF, Ionut Lupescu, a declarat ieri ca singurele brigazi de arbitri care au gresit in prima etapa au fost cele de la Dacia Mioveni - Rapid, scor 1-2, condusa de Augustus Constantin, si de la Steaua - Ceahlaul, scor 2-1, condusa de Sebastian Coltescu. "Acesti arbitri vor fi suspendati, dupa ce vom analiza rapoartele de joc", a spus Lupescu. "In opinia mea, cele mai mari erori de arbitraj in aceasta etapa s-au produs la Steaua - Ceahlaul. Vom studia rapoartele de meci si vom lua masurile necesare", a spus si presedintele CCA, Gheorghe Constantin.     ANGLIA. Chelsea Londra l-a anuntat pe Arjen Robben ca mai are la dispozitie o singura saptamana sa semneze prelungirea contractului, in caz contrar urmand sa inceapa negocierile pentru transferul olandezului la Real Madrid, informeaza agentia Sportinglife. Sefii lui Chelsea i-au propus atacantului un nou contract, cu un salariu de 90.000 de lire sterline pe saptamana.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.