Daniel Pancu a inscris un gol pentru Bursaspor, sambata seara, la Oosterbeek (Olanda), intr-un meci amical terminat la egalitate, scor 1-1 cu TSKA Sofia, echipa la care a jucat Florentin Petre. Pancu a inscris in minutul 21, din penalty. La Bursaspor
Daniel Pancu a inscris un gol pentru Bursaspor, sambata seara, la Oosterbeek (Olanda), intr-un meci amical terminat la egalitate, scor 1-1 cu TSKA Sofia, echipa la care a jucat Florentin Petre. Pancu a inscris in minutul 21, din penalty. La Bursaspor, Pancu a jucat pana in minutul 80, cand a fost schimbat cu Burak, iar Cornel Frasineanu a intrat un minut mai tarziu, in locul lui Tum. La TSKA, Petre a intrat pe teren in minutul 59, in locul lui Amuneke. Adrian Mutu a jucat 75 de minute pentru Fiorentina, 0-0 cu Larissa intr-un amical jucat sambata. Potrivit site-ului oficial al gruparii italiene, "Briliantul" a avut mai multe ocazii de a inscrie, ramase insa fara rezultat. Mutu a fost inlocuit cu Lepiller. Sahtar Donetk, echipa antrenata de Mircea Lucescu, a remizat sambata seara, la Istanbul, scor 1-1 cu Fenerbahce, intr-un meci amical in care brazilianul Roberto Carlos a debutat la echipa turca. La Sahtar Donetk, Razvan Rat a intrat pe teren in minutul 84 in locul lui Sevciuk. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.