Activitatea economica a companiilor internationale care sunt prezente in Romania a inregistrat o reala expansiune in ultimele luni. Potrivit unui studiu realizat de firma de consultanta si audit KPMG, cele mai multe dintre firmele straine chestionate
Activitatea economica a companiilor internationale care sunt prezente in Romania a inregistrat o reala expansiune in ultimele luni. Potrivit unui studiu realizat de firma de consultanta si audit KPMG, cele mai multe dintre firmele straine chestionate au avut venituri mai mari in cel de-al doilea trimestru, permitandu-si astfel sa creasca numarul angajatilor si sa realizeze investitii importante.Aproape 60% dintre cele 100 de companii intervievate - fata de doar circa 40%, in primul trimestru - sustin, precizeaza Mediafax, ca si-au imbunatatit situatia financiara in perioada aprilie-iunie.Referitor la evolutia numarului de angajati, aproape jumatate dintre respondenti - in usoara crestere fata de primul trimestru - afirma ca au efectuat noi angajari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.