Antrenor Otelul Galati De cand s-a apucat de antrenorat, Petre Grigoras n-a stiut decat un lucru: sa-si faca treaba cat mai bine. Nu s-a dat niciodata la o parte din calea provocarilor. De aceea nu s-a sfiit sa munceasca la echipe de pluton din
Antrenor Otelul Galati De cand s-a apucat de antrenorat, Petre Grigoras n-a stiut decat un lucru: sa-si faca treaba cat mai bine. Nu s-a dat niciodata la o parte din calea provocarilor. De aceea nu s-a sfiit sa munceasca la echipe de pluton din liga secunda, precum Petrolul Moinesti. Pentru ca de fiecare data si-a pus in slujba clubului care il platea toate cunostintele, cu maxima seriozitate, rezultatele n-au intarziat sa apara. La toanele jucatorilor a fost indepartat insa de la Farul, desi se calificase cu "marinarii" pana in finala Cupei Romaniei. Dupa ce Marius Stan i-a intins o mana de ajutor, aducandu-l la Otelul, a dat din nou dovada calitatilor sale. Cu el la timona, Otelul a obtinut o calificare nescontata in Cupa UEFA, in fata echipei turce Trabzonspor. Pentru aceasta, Jurnalul National il declara pe Petre Grigoras "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.