A fost considerat un idol, un tanar seducator a carui aparitie reusea sa starneasca reale furtuni. A devenit in nici cinci ani aproape "cel mai iubit om de pe planeta", un simbol al puterii, al gloriei si al eliberarii prin muzica. Milioane de oameni
A fost considerat un idol, un tanar seducator a carui aparitie reusea sa starneasca reale furtuni. A devenit in nici cinci ani aproape "cel mai iubit om de pe planeta", un simbol al puterii, al gloriei si al eliberarii prin muzica. Milioane de oameni si-au schimbat propriul stil de viata in termenii stabiliti de Elvis.

Se implinesc 30 de ani de cand Elvis Presley a incetat din viata. Cu toate acestea, muzica si chipul "Regelui" au ramas adanc intiparite in sufletele fanilor. A fost considerat un idol, un tanar seducator a carui aparitie reusea sa starneasca reale furtuni. A devenit in nici cinci ani aproape "cel mai iubit om de pe planeta", un simbol al puterii, al gloriei si al eliberarii prin muzica. Milioane de oameni si-au schimbat propriul stil de viata in termenii stabiliti de Elvis. A cantat asa cum probabil nimeni nu o va mai face si a stralucit pana in cele mai grele momente ale vietii. Un glas de aur care nu va fi uitat niciodata. Un talent nativ care, dupa cum spuneau toti cei apropiati lui, se naste o data cu istoria. Un oma€¦ o poveste nemuritoarea€¦ Elvis Presley.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.