Dupa "decapitarea" lui Rasmussen, spaniolul Alberto Contador e lider in clasamentul general. Rutierul iberic ascunde in spatele sau si multa suferinta, cel mai mic frate al sau, Raul, in varsta de 19 ani, fiind tintuit intr-un carucior cu rotile. &#
Dupa "decapitarea" lui Rasmussen, spaniolul Alberto Contador e lider in clasamentul general. Rutierul iberic ascunde in spatele sau si multa suferinta, cel mai mic frate al sau, Raul, in varsta de 19 ani, fiind tintuit intr-un carucior cu rotile.     Rutierul de la Discovery provine dintr-o familie modesta, avand inca 3 frati: Francisco Javier, 27 de ani, Alicia, 26 de ani, si Raul, 19 ani. Prima bicicleta, pe care tatal sau s-a hotarat cu greu sa o cumpere, a fost de fapt un cadou care trebuia sa ajunga la un unchi de-al sau. Acesta a refuzat-o si a ajuns pana la urma la Alberto. Familia Contador locuieste in apropiere de Madrid de mai bine de 30 de ani. Acum, rutierul este insotit in Franta de logodnica sa, pe nume Macarena, de fratele sau, Francisco Javier, si de sora sa, Alicia, care se roaga in fiecare zi pentru succesele sale. Ca un facut, mama sa a decis sa fie prezenta numai la ultima etapa, cea de la Paris. Ea va veni cu avionul inca de astazi in Capitala Frantei, sperand ca ii va purta noroc fiului sau.     MANDRIE. Acasa, la Pinto, va ramane doar capul familiei, Paco Contador. Acesta trebuie sa aiba grija de mezinul familiei, care din cauza unei paralizii cerebrale este intr-un scaun cu rotile. "Succesele fiului meu sunt doar rodul muncii sale, o stim toti cei care ii suntem alaturi", spune Paqui Velasco, mama rutierului care a devenit profesionist inca de la varsta de 20 de ani.     Diferente     Etapa care va avea loc astazi, intre Cognac si Angouleme, programeaza o noua proba de contratimp individual si reprezinta momentul in care se va face diferenta dintre rutieri. Daca in etapele normale, cum a fost si cea de ieri, dintre Cahors si Angouleme, ciclistii pot pedala intr-un tempo impus de cel al plutonului, maine fiecare pedaleaza singur si trebuie sa dea totul pentru a putea spera la un rezultat cat mai bun. Etapa de ieri a fost castigata de Sandy Casar (Française de Jeux). Purtatorul tricoului galben ramane Alberto Contador (Dicovery Chanell).     Proba     France Press a difuzat ieri o fotografie cu Michael Rasmussen intr-un magazin de biciclete din Italia, imaginea fiind realizata pe 8 mai 2007. De asemenea, antrenorul rutierului sustine ca la jumatatea lunii iunie danezul s-a aflat in "Cizma". Rasmussen, exclus de Rabobank din Le Tour pentru suspiciuni de dopaj, spune ca el s-a pregatit in Mexic.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.