Tata Motors, cel mai important producator local de automobile din India, si compania Mahindra & Mahindra ar putea lansa oferte concurente, de circa 1,5 mld. dolari, pentru preluarea brandurilor de lux Jaguar si Land Rover de la grupul american Fo
Tata Motors, cel mai important producator local de automobile din India, si compania Mahindra & Mahindra ar putea lansa oferte concurente, de circa 1,5 mld. dolari, pentru preluarea brandurilor de lux Jaguar si Land Rover de la grupul american Ford Motor, transmite Reuters, citat de Mediafax. Potrivit presei din India, cele doua companii poarta discutii in acest sens cu banci de investitii si fonduri private, iar eventualul castigator ar intra in randul producatorilor importanti de automobile si ar continua astfel seria de achizitii internationale ale firmelor indiene. Ford a anuntat saptamana trecuta ca a discutat cu mai multi posibili ofertanti si evalueaza nivelul de interes pentru preluarea Jaguar si Land Rover.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.