Tanarul a dat lamuriri cu privire la o tentativa de furt petrecuta in urma cu opt luni, la resedinta ambasadorului Chile la Bucuresti. Viorel Vanda Niculescu le-a povestit ziaristilor cum a ajuns in casa ambasadorului si a dat ochi in ochi cu menajer
Tanarul a dat lamuriri cu privire la o tentativa de furt petrecuta in urma cu opt luni, la resedinta ambasadorului Chile la Bucuresti. Viorel Vanda Niculescu le-a povestit ziaristilor cum a ajuns in casa ambasadorului si a dat ochi in ochi cu menajera de origine peruana. "Intr-o dimineata, in jurul orei 05:00, impreuna cu prietenul meu, in varsta de 14 ani, am hotarat sa spargem o locuinta. Nu am stiut cine locuia in casa aceea, dar am vazut ca arata bine. Am sarit gardul, am fortat usa, am intrat intr-o camera de copii si am fugit dupa ce am fost vazuti de o femeie. Eram la etaj", a declarat Vanda, adaugand ca nu intelegea nimic din ceea ce striga femeia, dar ca el ii replica "lasa-ma sa fur, lasa-ma sa fur!". Tanarul, in varsta de 20 de ani, din sectorul 1 al Capitalei care are la activ sapte spargeri din locuinte si cativa ani de detentie, a precizat ca fura de la varsta de 10 ani. Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a explicat ca tanarul a fost prins datorita inregistrarilor video de la resedinta ambasadorului chilian, precum si declaratiilor menajerei.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.