Grupul Lena, lider mondial in domeniul constructiilor, a anuntat ieri, intr-un comunicat, cumpararea integrala a actiunilor companiei portugheze Abrantina, care opereaza in ramura constructiilor si a lucrarilor publice. Prin achizitia companiei Const
Grupul Lena, lider mondial in domeniul constructiilor, a anuntat ieri, intr-un comunicat, cumpararea integrala a actiunilor companiei portugheze Abrantina, care opereaza in ramura constructiilor si a lucrarilor publice. Prin achizitia companiei Construtora Abrantina si prin fuziunea diviziei Lena Industrie cu divizia Lena Constructii, se estimeaza ca sectorul Constructii al grupului Lena va avea o cifra de afaceri de 600 milioane euro, mai mult decat dublu fata de anul 2006. In termeni globali, Grupul Lena preconizeaza pentru anul 2007 o cifra de afaceri de peste 900 milioane euro, o crestere de 73% fata de 2006.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.