Turcu, Rednic si jucatorii dinamovisti au trait diferit esecul din Supercupa. Nici rapidistii nu s-au lasat mai prejos si au trimis ironii spre George Copos.

Supercupa pierduta de Dinamo a generat „ciinilor" reactii dintre cele mai neasteptate. Cel mai artagos glas a venit de undeva de jos, de la nivelul lui Vasile Turcu, unul dintre actionarii de la Dinamo. „Rednic a gresit echipa, a facut-o prea ofensiva. Jucatorii sint prea indolenti, antrenorul trebuie sa dea militaria jos din pod", a spus constructorul-antrenor. Cel acuzat a ripostat imediat, insa elegant. „Nu sint suparat pe jucatorii mei. Daca portarul adversarilor a fost declarat cel mai bun jucator al meciului... Din pacate, am ratat foarte mult, dar acesta este un lucru care se poate remedia", a spus antrenorul campioanei. Moti a fost mai vehement, convins ca „Rapid a avut noroc", parere impartasita de majoritatea coechipierilor.

Daca reactiile celor de la Dinamo, obisnuiti sa cistige in amicale si afectati de esec, au fost normale, surpriza a venit dinspre Rapid. Jucatorii, in frunte cu Maftei, l-au ironizat pe George Copos, care spusese inainte de meci ca pe el nu il intereseaza Supercupa: „Ii multumim patronului pentru injuraturi si il asteptam sa dea banii pentru acest succes", s-a spus in vestiarul Rapidului. Mai mult decit atit, Cristiano Bergodi a pus placa lui favorita atunci cind este nemultumit de ceea ce se intimpla la club: „Demisionez!". De data aceasta, italianului din Giulesti nu i-a convenit ca Rada a plecat la Steaua (450.000 de euro in trei ani) fara consultarea sa prealabila, si ca transferul lui Herea a fost incert multa vreme.

Priveste mai multe imagini din timpul meciului