Avertisment
Canicula se domoleste, dar nu ne paraseste. Mai mult, ea revine in forta. Asta inseamna ca in continuare trebuie sa ne protejam de temperaturile ridicate. Organismul nostru a trecut peste valurile de canicula si s-ar putea parea ca s
Avertisment
Canicula se domoleste, dar nu ne paraseste. Mai mult, ea revine in forta. Asta inseamna ca in continuare trebuie sa ne protejam de temperaturile ridicate. Organismul nostru a trecut peste valurile de canicula si s-ar putea parea ca s-a adaptat si ca nu mai este necesara respectarea regulilor anticanicula.  Este fals. Organismul nostru resimte la aceeasi intensitate efectele caniculei. Iar varstnicii, copiii, persoanele cu afectiuni cronice sunt si mai sensibile la caldurile excesive. Ministerul Sanatatii a postat pe site-ul www.ms.ro un set de recomandari valabile in perioadele caniculare. Recomandarile sunt formulate concis, precis, intr-un limbaj accesibil. Informatii privitoare la combaterea efectelor caniculei mai puteti primi de la medicul dumneavoastra de familie, de la farmacist sau apeland la tel verde 0800.800.187, activ intre orele 8:00 si 20:00, asa cum ne-a anuntat ministrul Eugen Nicolaescu. In concluzie: nu lasati canicula sa va surprinda neprotejati!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.