Afacere esuata. Asa a titrat cotidianul grec Sportime afacerea care tine de achizitionarea mijlocasului sarb Vladan Ivic de la AEK Atena de Steaua Bucuresti. Grecii sustin ca suma de150.000 de euro, oferita de Steaua pentru transfer, este


Afacere esuata. Asa a titrat cotidianul grec Sportime afacerea care tine de achizitionarea mijlocasului sarb Vladan Ivic de la AEK Atena de Steaua Bucuresti. Grecii sustin ca suma de150.000 de euro, oferita de Steaua pentru transfer, este considerata nesatisfacatoare, tranzactia fiind considerata "un naufragiu". ZAMBETE. "Naufragiu la Bucuresti", a titrat publicatia amintita. "Suma pe care ar oferi-o Steaua, 150.000 de euro, nu satisface nici clubul, nici pe jucator. Presedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argaseala, a declarat miercuri seara ca inca nu exista un acord cu AEK Atena. Cei 150.000 de euro pe care i-ar aloca romanii pentru achizitionarea lui Ivic mai degraba duc aceasta afacere spre naufragiu. Suma aceasta pare sa fie oferta finala a clubului roman, dupa ce prima propunere, 125.000 de euro, desigur, a starnit rasul oficialilor de la AEK", a scris Sportime. Cotidianul Supersport a notat ca Steaua nu a transmis nicio oferta oficiala clubului AEK. "Steaua este interesata de jucator doar daca devine liber de contract. Acest lucru s-ar putea intampla, avand in vedere ca Ivic isi incheie contractul cu AEK la finalul anului", a comentat sursa citata. ACHIZITII. Steaua a transferat pana acum 11 jucatori: portarii Robinson Zapata "Rufay" si Andrei Vatca, fundasii Pawel Golanski, Ifeany Emeghara, Alexandru Iacob si Ionut Rada, mijlocasii Valentin Badoi si Eric Bicfalvi, atacantii Mihai Gurita, Adrian Neaga si Dorel Zaharia, astazi urmand sa semneze, probabil, si mijlocasul Ovidiu Herea de la FC National.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.