Compania Disney a luat decizia de a cenzura imaginile cu actorii care fumeaza in filmele de familie.  Conform lenta.ru, in filmele realizate de companiile Touchstone si Miramax, contractate de Disney, imaginile in care actorii f

Compania Disney a luat decizia de a cenzura imaginile cu actorii care fumeaza in filmele de familie.  Conform lenta.ru, in filmele realizate de companiile Touchstone si Miramax, contractate de Disney, imaginile in care actorii fumeaza vor fi insotite de publicitate contra fumatului. Astfel, Disney a devenit prima companie americana care a luat masuri drastice impotriva fumatului pe ecran. Din unele date, procentul copiilor care urmaresc imagini in care se fumeaza la televizor, si se apuca de fumat, este de trei ori mare decat al celor care incep sa fumeze in mod normal. Mai mult de atat actorii care fumeaza se intalnesc in ¾ din filmele din categoria G , PG (vizionarea recomandata cu acordul parintilor), PG -13(vizionarea filmului nu este recomandat pentru copiii pana la 13 ani) si in filmele din categoria R (vizionarea nu este recomandata).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.