Te trezesti intr-o zi cu gandul de a explora orasul. Pasesti pe strazi si cauti un loc de refugiu in fata nebuniei in care se scalda.

Incerci sa nu te mai gandesti la nimic...si totusi ceva iti atrage atentia: agitatia muta care domina atmosfera.

Te poti refugia, sa te indepartezi de oameni, ca sa poti sta doar cu tine si poate un prieten bun, care sa iti asculte of-ul, poti sa stai de vorba la umbra unui copac, spionand cu coada ochiului trecatorii sau pur si simplu te intinzi pe iarba si te transpui intr-un "paradis rece".

Bancutele pot fi bune gazde. Eventual, poti sa te pui in bratele ei si furat de atmosfera sa inchizi un ochi, poate doi...

Privind apoi in jur, observi, remarci... si stii ca se petrece ceva... Oare ce?

Fotografii trimise de Laura Greere

Pentru cititorii Cotidianul, asteptam de la voi fotografiile care v-au iesit cel mai bine sau pe care le iubiti cel mai mult. Singura conditie: sa fie relativ recente, nu mai vechi de o luna. Iar daca fotografia are o poveste sau daca doriti sa atrageti atentia asupra unui detaliu semnificativ, o sa ne bucuram sa le publicam cu tot cu textul vostru, chiar si in editia tiparita - caz in care va trebui sa va si platim.

Daca sunteti interesat de propunerea noastra trimiteti fotografiile voastre la adresa de email: lucipopescu@cotidianul.ro sau de aici

- Aveti grija ca fotografia sa nu aiba mai mult de 1,5 Mb.

- Rubrica se updateaza zilnic, la ora 12:00 a.m.

- Asteptam observatii si intrebari pe site, pentru fiecare articol

- Arhiva rubricii e aici