Firmele Industrializarea Laptelui si Tomis Development, ambele din Constanta, au incheiat un contract de asociere in participatiune pentru construirea unui ansamblu rezidential care presupune o investitie totala de 70 de milioane de euro, informeaza
Firmele Industrializarea Laptelui si Tomis Development, ambele din Constanta, au incheiat un contract de asociere in participatiune pentru construirea unui ansamblu rezidential care presupune o investitie totala de 70 de milioane de euro, informeaza Mediafax. In cadrul parteneriatului, Industrializarea Laptelui detine o cota de participare la profit si pierdere de 20%, iar Tomis Development are o participare de 80%, se arata intr-un comunicat al producatorului de lactate transmis pietei Rasdaq.Ansamblul rezidential va fi construit in zona de nord a municipiului Constanta, pe un teren de 128.000 de metri patrati. Proiectul va include circa 1.200 de apartamente si 47 de vile. In complex vor fi amenajate spatii comerciale, o gradinita si o scoala, terenuri de sport, precum si o parcare de aproximativ 1.500 de locuri. Actionarii firmei Industrializarea Laptelui au decis, la inceputul lunii iulie, sa vanda sediul din Constanta, cu 1,5 milioane de euro, pentru a obtine finantarea necesara participarii la asocierea cu Tomis Development. Participatia firmei Tomis Development in asociere va fi de 6,2 milioane de euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.