Echipa antrenata de Cristiano Bergodi, Rapid Bucuresti, a castigat Supercupa Romaniei la fotbal, dupa ce a invins-o pe campioana sezonului trecut al Ligii I, Dinamo Bucuresti, in urma executarii loviturilor de departajare, cu scorul de 7-6. Este cea
Echipa antrenata de Cristiano Bergodi, Rapid Bucuresti, a castigat Supercupa Romaniei la fotbal, dupa ce a invins-o pe campioana sezonului trecut al Ligii I, Dinamo Bucuresti, in urma executarii loviturilor de departajare, cu scorul de 7-6. Este cea de-a patra Supercupa castigata de giulesteni din sapte disputate. In precedentele trei, Rapid s-a impus de doua ori in fata lui Dinamo si o data in fata Stelei. "Sunt foarte fericit pentru acest trofeu! Am realizat un lucru mare: intr-o singura luna, am schimbat si multi jucatori, si sistemul... A fost o victorie meritata, chiar daca si Dinamo a avut momente foarte bune de joc", a declarat antrenorul Rapid Bucuresti, Cristiano Bergodi. Pentru primul trofeu pe care l-a castigat pe banca Rapidului, Jurnalul National il declara pe Cristiano Bergodi "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.