Mihai Stoica, presedintele Unirea Urziceni, i-a avertizat ieri pe arbitri ca a acceptat marirea baremurilor, doar pentru a primi in schimb brigazi corecte la meciuri. "Ce cod e azi, portocaliu? Vreau sa fie cod rosu pentru arbitri de acum incolo, sa
Mihai Stoica, presedintele Unirea Urziceni, i-a avertizat ieri pe arbitri ca a acceptat marirea baremurilor, doar pentru a primi in schimb brigazi corecte la meciuri. "Ce cod e azi, portocaliu? Vreau sa fie cod rosu pentru arbitri de acum incolo, sa inteleaga ca le-am marit baremul nu pentru ca am fost foarte multumiti de ei, ci pentru ca cerem sa fie cod rosu. Mi-e frica de arbitraje, de vreme, de anumite reactii... Ce fel de reactii? Chimice. Trebuie sa avem un campionat curat, daca nu, vom avea unul murdar", a spus oficialul Unirii. Vorbind despre discutiile de la Adunarea Generala a LPF si de la intalnirea cu CCA, LPF, FRF si observatori, Stoica a explicat plastic: "Am venit bou si am plecat vaca, eu unul n-am inteles nimic". Gheorghe Stefan, patronul Ceahlaului, era multumit de "atmosfera colegiala si discutiile cordiale" purtate cu ceilalti presedinti. "Discutiile despre arbitraj au fost linistite dintr-un anumit punct de vedere. Sper sa nu mai existe probleme, cred ca va fi un campionat mult mai bun din punctul de vedere al arbitrajului. Nu mi-e teama de jocuri de culise, ne-am invatat, am retrogradat de doua ori, acum am intrat iar...Daca imi place ABBA? E o formatie care a facut furori. Nu ne place sa retrogradam. Sub nici o forma nu mi-e teama de arbitraj", a spus Stefan. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.