Nava-salupa de agrement "Danubius", folosita in trecut de Nicolae Ceausescu si administrata in prezent de Regia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS), va fi scoasa la vanzare prin licitatie deschisa la un pret de oferta care umeaza sa fie stab
Nava-salupa de agrement "Danubius", folosita in trecut de Nicolae Ceausescu si administrata in prezent de Regia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS), va fi scoasa la vanzare prin licitatie deschisa la un pret de oferta care umeaza sa fie stabilit de regie, a anuntat ieri secretarul general al Guvernului, Ilie Bolojan.


Insa mult mai interesanta este "lista" de imobile pe care RA-APPS le va scoate la licitatie incepand cu luna august: Hotelul Victoria, complexul industrial Apahida, un teren agricol de 40 de hectare din aceeasi comuna si un apartament, toate din judetul Cluj si casa de oaspeti Bradet, ferma Bradet numarul 1 si Hotelul Gloria din judetul Suceava. In "oferta" mai sunt vila Covasna, complexul balnear Bradul si minihotelul Covasna, vila Predeal, un teren din Poiana Brasov, vila Alunis din Cumpatu - Sinaia si cabana Ranca, din Gorj. Plus complexul Dunarea si Hotelul Dacia din Neptun-Olimp. Anuntul de licitatie pentru o parte dintre aceste imobile va fi publicat pana la 15 august, urmand ca in luna septembrie sa fie scoase la vanzare alte active.  


BUCURESTI. RA-APPS va incerca iar sa vanda prin licitatie Clubul Floreasca si Hotelul Triumf din Capitala. Insa Hotelul Triumf nu va fi pe lista primelor imobile scoase la vanzare, pentru ca face obiectul unei actiuni in instanta. Athenee Phenix Group, controlata de omul de afaceri George Copos - una din cele trei firme inscrise la prima licitatie pentru cumpararea acestui hotel - , a contestat in instanta decizia RA-APPS de a o descalifica de la licitatie. De altfel, in urma descalificarii firmei lui Copos, licitatia pentru Triumf a fost anulata. Hotelul este amplasat pe un teren de 15.000 mp langa Bulevardul Kiseleff.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.