Francezii declara ca intretin, in medie, circa 8,9 relatii sexuale pe luna, devansandu-i pe germani, italieni, americani si britanici, potrivit unui studiu realizat de Novatris/Harris Interractive pentru saptamanalul L'Express si postul France 24, tr
Francezii declara ca intretin, in medie, circa 8,9 relatii sexuale pe luna, devansandu-i pe germani, italieni, americani si britanici, potrivit unui studiu realizat de Novatris/Harris Interractive pentru saptamanalul L'Express si postul France 24, transmite AFP, relateaza Mediafax. Potrivit studiului, germanii au circa opt relatii sexuale pe luna, italienii - 7,3, americanii - 5,9 si britanicii - 5,8.
Cu toate acestea, germanii sunt pe primul loc din punctul de vedere al partenerilor intalniti, in medie, pe parcursul vietii (13), urmati de americani (12,5) si britanici (12,5), potrivit studiului referitor la sexualitate realizat online in sase tari. Pe locurile urmatoare se afla francezii (11,1), italienii (10,3) si spaniolii (8).
Indiferent de tara in care a fost realizat studiul, in ceea ce priveste numarul de parteneri exista o disparitate importanta intre cele doua sexe, barbatii avand mai multe partenere decat femeile. In Germania, un barbat are circa 15,5 partenere de-a lungul vietii, in timp ce o femeie are 10,1 parteneri.
In ceea ce priveste varsta primului raport sexual, aceasta este de circa 18 ani in toate cele sase state unde a fost realizat studiul, indiferent daca este vorba de barbati sau femei. Astfel, varsta medie pentru inceperea vietii sexuale este de 17,4 ani pentru britanici si de 18,8 ani pentru spanioli.
Ancheta a fost realizata online in perioada 31 mai - 12 iunie, pe un esantion de 5430 de adulti care au avut deja relatii sexuale, dintre care 4446 (cu varste de 16-64 de ani) din Franta, Germania, Spania, Marea Britanie si Statele Unite, si 984 din Italia. (D.M.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.