Folk! Nu mai are stralucirea din anii a€™80, dar nici nu trebuie! Pe vremea aceea, folkul era inocent, curat si frumos! Dar au trecut atatia ani! Oamenii se schimba. Muzica ramane insa in afara rautatilor. Ea e sublima si nu cere sa fie exp
Folk! Nu mai are stralucirea din anii a€™80, dar nici nu trebuie! Pe vremea aceea, folkul era inocent, curat si frumos! Dar au trecut atatia ani! Oamenii se schimba. Muzica ramane insa in afara rautatilor. Ea e sublima si nu cere sa fie explicata. Nici nu poate fi jignita! Ea se poate face auzita si isi poate gasi un loc in inima ta, a celor la fel ca tine! Muzica te poate surprinde dimineata cu o lacrima pe obraz! Las-o sa cada! Folk You! a cautat sa aduca muzica mai aproape, exact in locurile de care tu stiai. Am retrait, am simtit alaturi de voi, am avut certitudinea ca n-a murit nimic din ea, ca nu e prafuita, invechita, nici macar uitata. Cantecele bune raman, au o lume a lor in care se fac auzite doar daca le cauti. Pentru folk, acest festival poate reprezenta o revigorare, dar mai sigur o alternativa, o optiune. Poti asculta si folk! Din pacate, folkul nu-i uneste pe artisti. Nu la noi, la altii, poate... Stiu bine ce spun si ar trebui sa ma crezi! Tu asculta numai cantecele, doar ele raman. Oamenii care le scriu pleaca mai repede sau mai tarziu... La ce ma astept de la editia din anul acesta?... Nu stiu! Pentru mine contezi doar tu! Singurul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa vii la intalnire. De rest am eu grija! "N-am venit sa dau povete/ De speranta si noroc/ Doar iubirea sa ne-nvete/ Cat in suflet mai e loc/ De aveti o sarbatoare/ Intr-o zi de anotimp/ Luminati in zori o floare/ Si nu-mi dati nimic in schimb!"... (Vasile Seicaru)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.