Unul din sase angajati ai bancii olandeze ABN Amro, subiect al unui razboi al ofertelor de preluare, se gandesc sa renunte la slujba lor, a anuntat miercuri cotidianul financiar belgian DeTijd, relateaza Reuters, citat de NewsIn. Cotidianul belgian a
Unul din sase angajati ai bancii olandeze ABN Amro, subiect al unui razboi al ofertelor de preluare, se gandesc sa renunte la slujba lor, a anuntat miercuri cotidianul financiar belgian DeTijd, relateaza Reuters, citat de NewsIn. Cotidianul belgian a citat un studiu sindical, din care reiese ca 17% dintre angajatii ABN Amro considera ca ar putea gasi un post mai bun in alta parte. Intreaga lupta pentru preluarea controlului bancii olandeze dureaza de prea mult timp, in opinia angajatilor, dand nastere unor nesigurante legate de locul de munca. Grupul bancar britanic Barclays ofera 67,5 miliarde euro pentru a prelua controlul ABN Amro, insa oferta consortiului condus de RBS este mai mare, de 71 miliarde euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.