Olteanul Dorel Zaharia va ajunge astazi, in jurul pranzului, in Bucuresti si va semna un contract cu Steaua. Atacantul legitimat la Gloria Bistrita va intra in programul de pregatire al Stelei abia dupa returul meciului Ateletico Madrid -

Olteanul Dorel Zaharia va ajunge astazi, in jurul pranzului, in Bucuresti si va semna un contract cu Steaua. Atacantul legitimat la Gloria Bistrita va intra in programul de pregatire al Stelei abia dupa returul meciului Ateletico Madrid - Gloria, din finala Cupei Intertoto.   Conform Mediafax, Zaharia se afla in aceasta dimineata in drum spre Bucuresti, urmand sa ajunga in Ghencea si sa parafeze contractul cu Steaua. El va reprezenta solutia de pivot al Stelei in careul advers dupa ce Dady a refuzat sa treaca de la Beleneses la Steaua. VIS FRUMOS. Zaharia se va opri direct la sediul FRF unse se va intalni cu presedintele FC Steaua, Valeriu Argaseala, si cu Jean Padureanu, presedintele Gloriei, pentru a discuta si a semna contractul cu Steaua, dupa ce cele doua cluburi s-au inteles. "Este un vis frumos, obiectivele mele sunt si obiectivele echipei, iar, in plan personal, sper sa ma acomodez in scurt timp si sa fiu titular. Si la Bistrita am venit ca rezerva si apoi mi-am castigat locul, asa ca nu mi-e frica de concurenta. Asa este fotbalul si viata. Pana mai ieri dadeam goluri impotriva Stelei, de acum sper sa dau goluri pentru Steaua. Imi doresc sa marchez la Steaua macar atatea goluri cat am marcat pentru Gloria. Daca semnez cu Steaua, raman aici, nu ma mai intorc sa joc returul cu Atletico", a spus Zaharia, in varsta de 29 de ani. Cu toate acestea, atacantul va trebui sa mai imbrace tricoul Bistritei inca un meci, prezenta sa la returul cu Atletico fiind impusa in contract de tabara bistriteana. Zilele acestea in Ghencea este posibil sa ajunga si mijlocasul sarb de la AEK Atena, Vladimir Ivic. De asemenea, la echipa din bulevardul Ghencea este posibil sa ajunga si fundasul Sammy Kuffour.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.