Adrian Porumboiu, finantatorul vasluienilor, a declarat ieri ca fundasul central Stefan Mardare (foto dreapta) va ramane la gruparea moldoveana, dupa ce varianta de transfer la Steaua a cazut. "Toate variantele au cazut, iar Mardare ramane la noi. FC
Adrian Porumboiu, finantatorul vasluienilor, a declarat ieri ca fundasul central Stefan Mardare (foto dreapta) va ramane la gruparea moldoveana, dupa ce varianta de transfer la Steaua a cazut. "Toate variantele au cazut, iar Mardare ramane la noi. FC Vaslui nu are nici un regret ca Andrey si E. Baciu nu vin, mai ales ca ultimul nici nu stiu daca prindea echipa, si este mai mult decat satisfacut ca Mardare ramane, deoarece este un fotbalist valoros", a spus Porumboiu.
Una din variantele de transfer ale lui Mardare era cedarea acestuia la Steaua, la schimb cu portarul brazilian Andrey Nazario Afonso si cu fundasul Eugen Baciu. Desi afacerea parea ca si perfectata luni seara, lucrurile s-au intors ieri. "Avand in vedere pretentiile absurde ale impresarilor portarului Andrey, noi ne retragem de la masa tratativelor. Unii impresari vor sa castige de cateva ori mai mult decat jucatorii, si sunt fotbalisti care sunt convinsi ca si cand merg la toaleta e nevoie de aprobarea impresarului. Nu ne intereseaza astfel de situatii. Oferta noastra a fost solida, concreta, dar ne afundam in discutii care nu-si au rostul. Luni, discutiile erau intr-un fel, vorbisem ceva, acum apare altceva. Aproape suta la suta, transferul lui Andrey a cazut. Daca zice ca face un pas inapoi venind la Vaslui, atunci il las sa faca pasul inainte spre Liga a III-a", a spus Porumboiu. Oficialul vasluian a afirmat ca si pretentiile lui E. Baciu au fost exagerate. "Ridica niste pretentii absurde, vrea sa castige cat n-a castigat la Steaua! Oricum, nu prea am insistat noi asa tare, avem jucatori mai buni la Vaslui, cred ca era o problema pentru el sa prinda echipa de start. Apoi, una e sa faci baie in vestiar la Steaua, alta sa joci", a spus Porumboiu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.